Transferul de bani online, cel mai ieftin

Internetul demonstreaza inca odata ca este o alternativa serioasa si ieftina si cand e vorba de transferurile de bani. Exista deja destul de multe firme care ofera servicii de transfer de bani online la costuri mici printre acestea numarandu-se PayPal, MoneyBookers, E-Gold si mai nou si un serviciu romanesc, Mondopay. Insa PayPal, care este si cel mai cunoscut dintre acestea, inca nu efectueaza plati in Romania.

In general pentru a folosi aceste servicii utilizatorul trebuie doar sa se inregistreze pe site-ul companiei respective si sa furnizeze o adresa valida de email unde va primi email-uri prin care este anuntat cand primeste bani. Apoi, autentificandu-se cu adresa de email si o parola stabilita va putea efectua diverse tranzactii (retragere numerar, alimentare, transferuri) fiind oferite de multe ori alternative diverse de alimentare/retragere: transferuri bancare, cecuri bancare, carduri, chiar si transferuri prin Posta Romana (in cazul serviciului Mondopay). Comisioanele acestor servicii sunt de obicei mult mai mici decat a celor de tip Western Union/Money Gram insa desi transferurile intre conturi sunt instantanee, in functie de metoda de retragere a numerarului, intrarea in posesia banilor poate dura cateva zile. Practic daca aveti un cont MoneyBookers, E-Gold sau MondoPay, transferul intre doua conturi de acest tip este instantaneu, insa in momentul in care doriti sa intrati in posesia banilor va trebui sa alegeti o metoda din cele disponibile si sa asteptati pana se face transferul din contul respectiv. De exemplu, daca doriti sa ridicati banii dintr-un cont bancar romanesc, va trebui sa asteptati 2-3 zile pana cand ei vor intra din contul dumneavoastra (cateodata chiar mai mult). Puteti primi banii si direct acasa prin intermediul serviciilor oferite de Posta Romana cu costuri suplimentare relativ mici - 8 RON.

In general comisioanele pentru aceste transferuri sunt in jur de 1% la care se adauga taxe mici de 1-3 dolari in functie de metoda de retragere aleasa si de compania la care apelati. Ca si regula generala in transferurile de bani cuantumul comisionului este invers proportional cu perioada in care se poate realiza un transfer complet (de la alimentare pana la retragerea efectiva a banilor). Western Union si Money Gram sunt cele mai rapide insa au si cele mai mari comisioane (la sume mici se invart pe la 10%). MoneyBookers, E-Gold si MondoPay transfera instantaneu banii intre conturile lor (deci puteti primi bani instant in contul deschis la ei), insa transferul din contul lor intr-unul bancar dureaza cateva zile. Daca va este suficienta confirmarea intrarii banilor in contul dumneavoastra si nu aveti nevoie urgenta de bani cash, aceste metode de transfer va ofera o cheltuiala minima cu comisioanele de transfer. Practic puteti sa acumulati bani in aceste conturi ca si cum ar fi un cont bancar si sa-i retrageti doar cand aveti nevoie (ca un fel de cont bancar virtual). E-gold ofera chiar si o metoda de investire a banilor tinuti in cont intrucat banii din cont vor creste sau scadea odata cu pretul international al aurului (practic cand primiti bani acestia vor fi transformati in grame de aur virtual, iar cand ii retrageti veti primi echivalentul in bani al aurului ”retras din cont” la cotatia internationala a aurului din momentul retragerii - iar pretul aurului este in continua crestere in ultimii ani).

jasmine
July 19th, 2016 1:17 am

împrumut şi investiţii pentru toţi
Buna ziua Dl / Dna
Cum se tine si familia ta? Sper că totul merge bine pentru voi toţi.
Eu sunt doamna JASMINE STRATMAN, eu sunt originar din Franţa,
Am contact de la anul? Profesionist, eu vă
scriu pentru a solicita dvs. de servicii pentru a crea un nou loc de muncă
Asistentul personal în ţara dumneavoastră. Veţi fi responsabil pentru
gestionarea aşteptarea mea de afaceri personale în parte
activă în timp ce eu voi fi responsabil pentru partea financiară. Am
ar dori să ştiu echipamentele necesare pentru a investi în
ţara dumneavoastră, voi aştepta pentru acceptarea la ajută-mă în mea
planuri pentru investiţii în ţara dumneavoastră, va trimite toate
detalii pentru tine, de îndată ce veţi confirma cererea mea. vă rog
Aceasta este o scrisoare confidenţială. Mă aşteaptă un răspuns
favorabile. Sincer, ma contactat prin acest E-mail pentru mai multe informaţii puteţi.
Vă rugăm să contactaţi-mă: jasminestratman96@gmail.com
Doamna jasminestratman

*Nume
*Email
Website
Comentariu