Tata bogat, tata sarac …

“Tata bogat, tata sarac” este numele primei carti de educatie financiara pe care am citit-o, scrisa de Robert Kiyosaki. Mi s-a parut chiar foarte interesanta si m-am gandit atunci ca ar trebui sa o citeasca cat mai multa lume pentru ca majoritatea ar avea multe de invatat din ea. Sunt convins ca nu e cea mai buna in domeniu dar este una dintre cele mai celebre. Oricum de atunci mi-a venit ideea de a face un site de informare in domeniul financiar si asa a a aparut acest blog.

Cred ca aceasta informare minima poate fi acordata de oricine care utilizeaza frecvent anumite servicii financiare si vrea sa impartaseasca si altora experienta sa. Exista in Romania cateva zeci de banci (in jur de 30 daca nu ma insel) deci nu e usor sa alegi o banca cu care sa lucrezi … iar majoritatea dintre noi suntem nevoiti sa apelam la serviciile unei banci destul de des pentru diverse servicii de la plata unor facturi sau rate, solicitarea unui credit, crearea unui depozit bancar unde sa ne tinem economiile sau alimentarea cardului bancar - ca sa le enumar pe cele mai utilizate servicii.

Deasemenea altii dintre noi vor sa-si investeasca banii intr-o afacere, la bursa sau in imobiliare. De aceea cred ca impartasirea experientei in domeniu nu poate fi decat benefica pentru cei interesati. Sper doar sa gasesc suficiente persoane cu experienta in domeniu interesate de a dezvolta acest blog …

March 21st, 2006 7:54 pm

Am citit si eu aceasta carte.Mi-a placut, si am citit mai multe carti de Rovert Kyosaki.In general in celelalte carti incepe sa isi repete ideile la un momentdat.Multe din sfaturile date in carte sunt valabile pentru America, si nu pot fi aplicate la noi in tara.

In urma unor discutii purtate cu mai multe persoane nu stiu ce sa cred despre el .. un vanzator de vise, sau un om care chiar vrea sa ajute.

In fine ..

Dan Chiriac
March 23rd, 2006 3:25 am

Eu personal am ragasit multe din ideile mele in “Tata bogat, tata sarac” si la modul in care a facut bani Kyosaki (cel putin din carti) pare a fi un tip destul de pragmatic. Normal ca e greu de zis daca face asta doar ca sa ajute sau a gasit o oportunitate de a face bani :) probabil ca amandoua - in primul rand cred ca s-a gandit la partea financiara

*Nume
*Email
Website
Comentariu