Ultima zi de subscriere pentru STK Emergent

Astazi 10 martie este ultima zi in care mai puteti subscrie pentru oferta publica initiala (IPO) derulata de fondul inchis de investitii STK Emergent. Pana la aceasta data nivelul subscrierilor era de 22,5%, suficient pentru ca oferta sa se poata incheia cu succes intrucat procentul minim necesar este de 10%. Tinand cont ca pot exista inca tranzactii bancare care inca nu au fost procesate/incasate si ca din experientele anterioare stim ca exista destui investitori care lasa totul pe ultima zi e posibil ca nivelul final al subscrierilor sa depaseasca 40-50%. Cel putin pana acum oferta nu pare a fi un mare succes, chiar daca deja se indeplinesc conditiile minime cerute pentru ca ea sa fie validata. Pretul unei actiuni este de 281 de lei iar numarul total de actiuni de 177.877.

O alta oferta publica aflata in derulare este cea a Contor Group Arad, producator de contoare. Aceasta a fost subscrisa in proportie de 41% iar ultima zi pentru subscriere este joi, 13 martie. Pretul unei actiuni este de 0,38 lei iar numarul total de actiuni scoase in vanzare de 31 de milioane, compania incercand sa obtina aproximativ 3,5 milioane de euro pentru un pachet de 25% din actiunile companiei. Profitul brut al companiei pe anul trecut este estimat la aproximativ 0,73 milioane euro.

Desi cele doua oferte publice initiale sunt departe ca notorietate, atractivitate si sume fata de Transgaz, este totusi bine ca anul a inceput mult mai bine decat 2007 ca si numar de oferte publice initiale.

March 17th, 2008 12:19 pm

Draga Prietene,

Poate ca ti-ai inceput calatoria prin meditatie…..sau prin explorarea traditiilor religioase orientale…. Sau prin investigarea tratamentelor homeopatice….sau poate ca pur si simplu ai hotarat sa reevaluezi ce ti se pare important.

Atunci cand incerci sa gasesti un echilibru in viata ta, poti sa iti alegi singur calea. Nu exista o cale absolut corecta prin care sa-ti cultivi intraga fiinta : spiritul, gandirea si corpul.

Si, precum probabil stii, in prezent exista mai multe resurse la dispozitie pentru un stil de viata echilibrat, complet decat ai gasit vreodata in trecut. Dar cum anume le poti controla ? Cum poti separa sarlataniile si remediile de scurta durata de cele reale, cu rezultate pe termen lung ?

La Body Mind Spirit Festival vei gasi acele solutii pe care le cauti pentru a-ti lumina calea: aboneaza-te chiar astazi la newsletterul Festivalului si vei primi ultimele noutati, in mod gratuit !

Body Mind Spirit Festival este dedicat oferirii unei palete largi de produse si servicii pe care le-am considerat informative, utile, instructive, inaltatoare.

www.bodymindspiritfestival.ro

March 24th, 2008 10:23 am

abia acum am descoperit acest site si pot sa spun sincer ca este interesant.
o zi minunata iti doresc

*Nume
*Email
Website
Comentariu