Creditele fara costuri inlocuiesc creditul cu buletinul

Ieri a fost ultima zi a binecunoscutului credit “doar cu buletinul”, de astazi intrand in vigoare noi norme BNR care impun solicitarea mai multor acte la acordarea unui credit. Magazinele mari insa par sa fi gasit deja noi solutii pentru a atrage clientii. Chiar daca de acum adeverinta de venit, facturile de utilitati si copiile dupa cartea de munca semnate de angajator (pentru creditele mai mari) vor fi obligatorii, retelele mari au venit deja pe piata cu noi oferte.

Astfel, Altex a anuntat ca in perioada 16 octombrie - 26 noiembrie 2006, creditele acordate pe o perioada de 12 luni nu vor avea nici un fel de dobanda sau comisioane, rata fiind egala cu costul produsului impartit exact la cele 12 luni. Alte magazine au anuntat ca vor pastra creditul cu buletinul cu diferenta ca actele care sunt obligatorii de acum incolo vor fi obtinute direct de institutia de credit de la angajator, nefiind nevoie ca angajatul sa aduca aceste acte.

Sunt convins ca atat institutiile de credit cat si marile retele de magazine vor veni cu solutii noi de atragere a clientilor care sa compenseze plusul de birocratie impus de BNR (care insa este binevenit intrucat va responsabiliza mai mult clientii si ii va face sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a solicita un credit). Iar prima masura anuntata de Altex este clar in beneficiul clientilor, care in loc sa plateasca dobanzi de pana la 20% ca pana acum vor beneficia de credite care nu au nici un fel de cost (cel putin pana in 26 noiembrie cand sunt convins ca vor veni cu alte oferte atractive).

PATRICIA JAMES
March 29th, 2017 8:41 am

Căutați un creditor de împrumut autentic? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? în căutarea nu mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditare noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa:
vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul patriciajames205@gmail.com. Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la firma mea ne puteți contacta astăzi.
Mulțumesc

Doamna Patricia James

*Nume
*Email
Website
Comentariu