Banca Transilvania: 98,52% actiuni subscrise

Banca Transilvania a anuntat ca 98,52% din actiunile oferite pentru subscriere au fost subscrise. Aceste actiuni au fost oferite pentru subscriere actionarilor inregistrati la data de 11 mai 2007 la un pret special de 0,35 lei/actiune, intr-o proportie de o actiune noua pentru fiecare 10 actiuni detinute. Actiunile noi au aceiasi valoare nominala ca si cele vechi: 0,1 lei/actiune.

Astfel, din totalul de 393.354.870 actiuni noi, 387.570.191 au fost subscrise de actionari, restul urmand a fi oferite spre subscriere angajatilor bancii la un pret de 0,36 lei/actiune. Ultima cotatie la BVB a actiunilor bancii este de 0,875 lei/actiune, echivalenta cu un profit potential de 150% pentru cei care au subscris actiuni noi. Dupa experienta ultimilor ani cel mai probabil noile actiuni vor fi incarcate in conturile actionarilor in perioada august-septembrie.

July 27th, 2007 5:41 pm

vreau sa va pun si o intrebare in legatura cu card eu sunt pensionar si am banii e card si as vrea sa stii daca pot sa fac estindere de card cat mi ar da banca eu as doiri 1 milion se poate sa mi dea peste banii care ii am eu

July 27th, 2007 5:49 pm

In mod normal daca primiti pensia pe card si cardul permite si creditare atunci n-ar trebui sa fie problema sa puteti primi credit tinand cont ca pensia e un venit sigur. S-ar putea insa sa depinda si de varsta pe care o aveti. Cel mai bine e sa va adresati bancii, insa sigur exista posibilitatea de a lua credit pe card - nu stiu daca pe tipul de card pe care il aveti, insa pe un card de credit mai mult ca sigur. Va recomand cardul de credit Mastercard Forte de la Banca Transilvania desi din cate stiu eu si cardul de debit Visa Electron de la Banca Transilvania permite creditare (3-5 salarii, in cazul dvs pensii)

*Nume
*Email
Website
Comentariu