Asigurare CASCO la o treime de pret

Societatea de asigurari Interamerican a lansat o polita de asigurare Casco care costa doar 30% din valoarea unei polite Casco obisnuite, produsul fiind denumit Casco Light.

Acesta asigurare este un produs intermediar intre asigurarea obligatorie RCA si asigurarea facultativa Casco, produsul fiind destinat conducatorilor auto prudenti care isi doresc o asigurare care sa acopere doar daunele produse din cauze independente de sofer.

Astfel, polita Casco Light include asigurarea in caz de furt total sau partial, incendiu, spargerea parbrizului, pericole naturale (inundatii, cutremur, furtuna, grindina, etc.), coliziunea cu animalele. Deasemenea aceasta polita include servicii de asistenta telefonica disponibila 24 de ore, precum si remorcare gratuita in caz de accident pina la cel mai apropiat service autorizat. Acoperirea politei poate fi extinsa si in afara teritorului tarii.

Sa speram ca si celelalte companii de asigurari vor avea in curand astfel de produse pe piata, oferind astfel o flexibilitate mai mare clientilor si posibilitatea de a alege in functie de suma pe care doresc sa o investeasca in asigurarea autoturismului personal.

*Nume
*Email
Website
Comentariu