Tarom injumatateste preturile pe cursele interne

Compania Tarom a anuntat reducerea la jumatate a tarifelor pentru cursele interne incepand cu 15 octombrie 2006. Odata cu aderarea la UE si companiile straine vor putea efectua curse interne, acesta fiind si motivul pentru care Tarom a redus preturile.

Preturile dus-intors pentru cursele interne vor avea preturi intre 71 de euro pe ruta Bucuresti - Targu Mures si 98 de euro pe ruta Bucuresti - Cluj-Napoca. Alte exemple sunt Bucuresti - Timisoara, unde tariful dus-intors va fi 91 de euro, Bucuresti - Iasi 82 de euro, Bucuresti - Oradea 92 de euro, Bucuresti - Bacau - Suceava 73 de euro.

October 9th, 2006 6:37 am

E bine ca le-au scazut. Desi atunci cand Berceanu a anuntat ca vor scadea preturile, aia de la Tarom habar n-aveau (hotnews). A anuntat Taromul scaderea preturilor, sau alta e sursa ? A, felicitari pentru ideea de blog economic. Eu azi l-am descoperit, dar voi fi un cititor frecvent.

October 9th, 2006 2:16 pm

Pai stirea e de cateva zile in mai multe surse de genul Ziarul Financiar, Evenimentul Zilei, etc si am zis ca e interesanta pentru oamenii de afaceri si nu numai (desi cred ca 90% din cei ce merg cu avionul pe rutele interne sunt politicieni sau afaceristi)

October 10th, 2006 8:13 am

eu cred ca 90% din cei ce merg cu avionul intre bucuresti si cluj sunt emil boc :):)

October 10th, 2006 1:57 pm

Eu sunt chiar din Cluj-Napoca insa nu ma deranjeaza ca Boc se plimba Bucuresti - Cluj-Napoca pentru ca omul aduce o gramada de bani in Cluj. Clujul e oras favorizat acum din cauza lui dupa ce a fost 12 ani defavorizat din cauza lui Funar. Asta e, cei de la putere directioneaza banii spre locurile lor natale:) si acum a venit vremea Clujului.

Oricum ce imi este foarte greu sa inteleg este politica Tarom. De exemplu Targu Mures e la 100 km de Cluj, insa pana acolo o cursa e 71 de euro, fatza de 98 la Cluj. Baia Mare e chiar mai departe de Bucuresti decat Clujul si tot Clujul are cursa cea mai scumpa. Plus ca sunt convins ca mult mai multi fac curse Bucuresti-Cluj decat Bucuresti-Baia Mare. In mod logic, fiind distanta mai mica si mai multi clienti (deci mai usor de umplut avionul) biletele ar trebui sa fie mai ieftine spre Cluj. Sau poate tocmai pentru ca sunt mai multi clienti pretul a fost crescut? In mod normal o cursa devine cu atat mai rentabila cu cat sunt mai multi clienti. Insa in cazul Clujului exista alta politica. Aici toate sunt mai scumpe ca in alte orase din tara, asa ca de ce sa nu facem si avionul mai scump :)

October 11th, 2006 8:39 am

well… si eu - culmea :) - sunt chiar din Cluj. si intr-adevar, nu ma deranjeaza ca boc se duce des la bucuresti, si nici macar nu se duce asa des. dar in rest, nu sunt deloc de-acord cu ce spui tu :) nu datorita lui e Clujul favorizat. dar e doar o parere personala, nu vreau sa intru intr-o polemica.

Iar cu avionul, da, asa e - daca totul e mai scump aici, de ce n-ar fi si avionul ? :)

October 11th, 2006 2:16 pm

Pai nici eu nu cred ca Boc e cel care aduce multi bani Clujului, dar e si el unul din factori tinand cont ca e un reprezentant de seama a puterii :) In ultima vreme si in PD si in PSD politicienii clujeni au mare influenta (in PNL parca mai putin) si cred ca asta conteaza printre altele. Iar Funar a fost “faultat” clar de toti :)

October 21st, 2006 4:07 am

Fiind la randul meu nascut in Cluj voi mentine blogul Economice pe Blogrollul meu. Defapt l-am pus inainte sa aflu ca Dan Chiriac este si el clujean…

October 21st, 2006 1:27 pm

Si eu am citit in vreo doua randuri blogul tau si mi s-a parut interesant (mi-a placut chestia cu Rompetrol - de ce e inregistrat in Olanda). Cred ca o sa-mi fac o sectiune BlogRoll si eu :)

*Nume
*Email
Website
Comentariu